Studio Vara converts a boring old box building into a refreshing green office space in San Francisco

Studio Vara, office building, San Francisco, daylit spaces, green conversion, conference room, internal courtyard, green interior, green renovation, sustainable building
Studio Vara, office building, San Francisco, daylit spaces, green conversion, conference room, internal courtyard, green interior, green renovation, sustainable building
Studio Vara, office building, San Francisco, daylit spaces, green conversion, conference room, internal courtyard, green interior, green renovation, sustainable building
Studio Vara, office building, San Francisco, daylit spaces, green conversion, conference room, internal courtyard, green interior, green renovation, sustainable building
Studio Vara, office building, San Francisco, daylit spaces, green conversion, conference room, internal courtyard, green interior, green renovation, sustainable building
Studio Vara, office building, San Francisco, daylit spaces, green conversion, conference room, internal courtyard, green interior, green renovation, sustainable building
Studio Vara, office building, San Francisco, daylit spaces, green conversion, conference room, internal courtyard, green interior, green renovation, sustainable building
Studio Vara, office building, San Francisco, daylit spaces, green conversion, conference room, internal courtyard, green interior, green renovation, sustainable building
Studio Vara, office building, San Francisco, daylit spaces, green conversion, conference room, internal courtyard, green interior, green renovation, sustainable building
Studio Vara, office building, San Francisco, daylit spaces, green conversion, conference room, internal courtyard, green interior, green renovation, sustainable building
Studio Vara, office building, San Francisco, daylit spaces, green conversion, conference room, internal courtyard, green interior, green renovation, sustainable building
Studio Vara, office building, San Francisco, daylit spaces, green conversion, conference room, internal courtyard, green interior, green renovation, sustainable building
Studio Vara, office building, San Francisco, daylit spaces, green conversion, conference room, internal courtyard, green interior, green renovation, sustainable building
Studio Vara, office building, San Francisco, daylit spaces, green conversion, conference room, internal courtyard, green interior, green renovation, sustainable building
Studio Vara, office building, San Francisco, daylit spaces, green conversion, conference room, internal courtyard, green interior, green renovation, sustainable building
Studio Vara, office building, San Francisco, daylit spaces, green conversion, conference room, internal courtyard, green interior, green renovation, sustainable building
Studio Vara, office building, San Francisco, daylit spaces, green conversion, conference room, internal courtyard, green interior, green renovation, sustainable building
Studio Vara, office building, San Francisco, daylit spaces, green conversion, conference room, internal courtyard, green interior, green renovation, sustainable building

Read the rest of Studio Vara converts a boring old box building into a refreshing green office space in San Francisco

Barganier Masonry T2 Tumblr Feed via http://inhabitat.com/studio-vara-converts-a-boring-old-box-building-into-a-refreshing-green-office-space-in-san-francisco/
Barganier Masonry via http://barganiermasonry.tumblr.com/post/125358990614

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s