London shoe polish factory transformed into RIBA award-winning charity offices

central atrium, natural light, RIBA, Architecture 00, The Foundry, The Foundry by Architecture 00, BREEAM, BREEAM Excellent, RIBA London Regional Award, Vauxhall, factory building, energy efficiency, social justice center, sustainable building, 2015 RIBA London Building of the Year, adaptive reuse, repurposed building
central atrium, natural light, RIBA, Architecture 00, The Foundry, The Foundry by Architecture 00, BREEAM, BREEAM Excellent, RIBA London Regional Award, Vauxhall, factory building, energy efficiency, social justice center, sustainable building, 2015 RIBA London Building of the Year, adaptive reuse, repurposed building
http://inhabitat.com/wp-admin/post.php?post=753404&action=edit&message=10
http://inhabitat.com/wp-admin/post.php?post=753404&action=edit&message=10
central atrium, natural light, RIBA, Architecture 00, The Foundry, The Foundry by Architecture 00, BREEAM, BREEAM Excellent, RIBA London Regional Award, Vauxhall, factory building, energy efficiency, social justice center, sustainable building, 2015 RIBA London Building of the Year, adaptive reuse, repurposed building
central atrium, natural light, RIBA, Architecture 00, The Foundry, The Foundry by Architecture 00, BREEAM, BREEAM Excellent, RIBA London Regional Award, Vauxhall, factory building, energy efficiency, social justice center, sustainable building, 2015 RIBA London Building of the Year, adaptive reuse, repurposed building
central atrium, natural light, RIBA, Architecture 00, The Foundry, The Foundry by Architecture 00, BREEAM, BREEAM Excellent, RIBA London Regional Award, Vauxhall, factory building, energy efficiency, social justice center, sustainable building, 2015 RIBA London Building of the Year, adaptive reuse, repurposed building
central atrium, natural light, RIBA, Architecture 00, The Foundry, The Foundry by Architecture 00, BREEAM, BREEAM Excellent, RIBA London Regional Award, Vauxhall, factory building, energy efficiency, social justice center, sustainable building, 2015 RIBA London Building of the Year, adaptive reuse, repurposed building
central atrium, natural light, RIBA, Architecture 00, The Foundry, The Foundry by Architecture 00, BREEAM, BREEAM Excellent, RIBA London Regional Award, Vauxhall, factory building, energy efficiency, social justice center, sustainable building, 2015 RIBA London Building of the Year, adaptive reuse, repurposed building
central atrium, natural light, RIBA, Architecture 00, The Foundry, The Foundry by Architecture 00, BREEAM, BREEAM Excellent, RIBA London Regional Award, Vauxhall, factory building, energy efficiency, social justice center, sustainable building, 2015 RIBA London Building of the Year, adaptive reuse, repurposed building
central atrium, natural light, RIBA, Architecture 00, The Foundry, The Foundry by Architecture 00, BREEAM, BREEAM Excellent, RIBA London Regional Award, Vauxhall, factory building, energy efficiency, social justice center, sustainable building, 2015 RIBA London Building of the Year, adaptive reuse, repurposed building
central atrium, natural light, RIBA, Architecture 00, The Foundry, The Foundry by Architecture 00, BREEAM, BREEAM Excellent, RIBA London Regional Award, Vauxhall, factory building, energy efficiency, social justice center, sustainable building, 2015 RIBA London Building of the Year, adaptive reuse, repurposed building
central atrium, natural light, RIBA, Architecture 00, The Foundry, The Foundry by Architecture 00, BREEAM, BREEAM Excellent, RIBA London Regional Award, Vauxhall, factory building, energy efficiency, social justice center, sustainable building, 2015 RIBA London Building of the Year, adaptive reuse, repurposed building
central atrium, natural light, RIBA, Architecture 00, The Foundry, The Foundry by Architecture 00, BREEAM, BREEAM Excellent, RIBA London Regional Award, Vauxhall, factory building, energy efficiency, social justice center, sustainable building, 2015 RIBA London Building of the Year, adaptive reuse, repurposed building
central atrium, natural light, RIBA, Architecture 00, The Foundry, The Foundry by Architecture 00, BREEAM, BREEAM Excellent, RIBA London Regional Award, Vauxhall, factory building, energy efficiency, social justice center, sustainable building, 2015 RIBA London Building of the Year, adaptive reuse, repurposed building

Read the rest of London shoe polish factory transformed into RIBA award-winning charity offices



Permalink |
Add to
del.icio.us |
digg

Post tags: “energy efficiency”, “repurposed building”, 2015 RIBA London Building of the Year, adaptive reuse, Architecture 00, BREEAM, BREEAM excellent, central atrium, factory building, natural light, RIBA, RIBA London Regional Award, social justice center, Sustainable Building, The Foundry, The Foundry by Architecture 00, Vauxhall

Barganier Masonry T2 Tumblr Feed via http://inhabitat.com/former-london-shoe-polish-factory-is-repurposed-into-riba-award-winning-charity-offices/
Barganier Masonry via http://barganiermasonry.tumblr.com/post/122384130424

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s